Te invităm să citești câteva rânduri despre noi, cei care pun suflet ca evenimentul tău să fie de neuitat. Suntem o echipă tânără, cu o vastă experiență în mass-media, producții foto-video și marketing on-line. Ne caracterizează seriozitatea și punctualitatea. De cele mai multe ori, prea punctuali și dedicați. Pentru că în orice secundă se poate produce inevitabilul, preferăm să așteptăm noi după tine, și nu invers. Ne luăm marjă de siguranță atunci când ajungem la locația clientului și lucrăm cu echipamente performante, tocmai ca fotografiile și clipurile tale video să fie în deplină siguranță.

Încă de acum 10 ani, când am făcut primii pași în era publicaților on-line, a transferurilor mari de fișiere către clienți, dar și realizarea de transmisiuni LIVE, am reușit prin multă muncă, să fim mereu printre primii. Și asta ne-a adus notorietate, respect și recunoaștere pe plan național și internațional. Și cum dar din dar se face rai, îți dăruim și noi, o parte din ele.

Dacă nu am reușit să te convingem să ne alegi, te invităm la o discuție constructivă la studioul nostru foto-video. Tu, dragul nostru client, trebuie doar să ți faci puțin timp ca să ne asculți! O ceașcă de cafea gustoasă, acompaniată de un fotoliu moale și confortabil, sunt din partea noastră! Te așteptăm cu MARE DRAG!

 2,888 total views,  2 views today