DIN PĂCATE, ÎN ANUL 2022 NU VOM MAI ORGANIZA ȘEDINȚE FOTO DE CRĂCIUN!

Te așteptăm într-un mediu atent aranjat, cu mult gust, dar și plin de emoție. Am gândit un cadru superb, cu tematică diversificată de Crăciun. La noi, o să găsești un loc în care poți să savurezi o cană de cafea / ceai, alături de cei dragi. „Licoarea” este din partea casei și cu siguranță, o mică povestioară. Pentru că dorim să te simți, cât mai acasă! De aceea, ne-am dotat cu luminițe liniștitoare, căni / cănuțe pentru adulți și copii (tot cu tematică de Crăciun, câteva binențeles, un bol cu câteva „plăceri dulci și nevinovate”.

Ne vom distra, vom râde și vom fotografia bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, alături de persoanele iubite. Vei rămâne cu siguranță, cu amintiri frumoase! Mai exact, vreo 50 la număr. Atent alese și prelucrate cu profesionalism.

Echipa STUDIO FOTO-VIDEO SIBIU este vaccinată împotriva COVID-19. Aerisim și dezinfectăm periodic studioul după fiecare ședință foto. De ce? Pentru că punem sănătatea noastră și a clienților, PE PRIMUL LOC!

CERE O OFERTĂ LA 0769635189

CLICK AICI

Să fim mai buni! Asta a spus și echipa www.studiofotovideo.ro când a hotărât să doneze 50 de lei din prețul fiecărei ședințe FOTO de Crăciun. Banii vor ajunge către copiii cu dizabilități de la Little John’s House. Au mare nevoie de sprijinul nostru, atât financiar cât și spiritual. Sunt niște copii tare faini, inocenți și veseli. Au fost printre primii “clienți” ce ne-au călcat pragul studioului, pentru o ședință foto CADOU. S-au bucurat enorm și ne-au impresionat plăcut!

 10,944 total views,  2 views today